Feestje?

Bar Lekker biedt verschillende culinaire mogelijkheden voor bijvoorbeeld een unieke babyshower, gezellige verjaardag, een zakelijke bijeenkomst op een rustige en comfortabele plek, of gezellig samen met een groter gezelschap lunchen of dineren. Wij doen er alles aan om dát te verzorgen. Wij versieren het leuk en dan zorgen we samen voor swing in de zaak!

Shared Lunch

Heerlijke (warme) gerechten worden centraal op tafel geserveerd om te delen. Kom gezellig samen en genieten. Van een klassieke tosti tot aan een brioche met ham, zalm of brie. We got you covered! Vanaf €16.5 p.p. exclusief drankjes.

4-gangen verrassingslunch

Mocht jullie het durven, dan kunnen jullie ook kiezen voor een 4-gangen verrassingslunch. Wij laten ons graag uitdagen! Laat jullie verrassen door de creativiteit van onze keukenbrigade. Elke gang brengt een nieuwe verrassing van smaken. Maak het nog completer met een passende wijn(en). €35 exclusief drankjes.

Belangrijk om te weten!

Bij Bar Lekker verwelkomen we graag gezelschappen, variërend van 2 tot ongeveer 25 personen, afhankelijk van de dag en het tijdstip, met veel lekkers om uit te kiezen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met allergieën en, indien gewenst, vegetarische opties. Wij horen dit wel graag van te voren. Kun je niet wachten, of wil je meer informatie of alvast reserveren? Neem dan snel contact met ons op. Bij voorkeur telefonisch, maar via de mail of WhatsApp mag uiteraard ook.

4-Gangen Verrassingsdiner

Een girls night out of ander feestje wordt onvergetelijk met ons 4-gangen verrassingsdiner waarbij elk gerecht een nieuwe verrassing op je bord brengt, terwijl je ontspant in onze prachtige binnentuin of de warme ambiance van ons restaurant. €49.5 p.p. exclusies drankjes. We beloven je een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten.

Niet all the way, maar wél culinair?

Heb je liever zelf de culinaire controle in handen? En hoeft het geen middag of avondvullend programma te worden? Bar Lekker denkt graag met je mee wat het beste bij jullie past. Genieten van één hoofdgerecht, of 2 gangen, kan allemaal.

Ervaar de flexibiliteit en veelzijdigheid van Bar Lekker, terwijl jullie genieten in een ambiance waar gezelligheid en warmte samenkomen.

Vanaf €27.5 p.p. exclusief drankjes.

Cadeaukaart

Wil je iemand bedanken die extra lief is geweest voor jou? Geef dan een Bar Lekker cadeaukaart! Dan doen wij er alles aan om jouw cadeau om te toveren tot een avond om nooit te vergeten!