Over ons

Welkom bij Bar Lekker. Verwacht bij ons een smaakvol bezoek op álle fronten. Van lekkere gerechten, mooie wijnen, een stijlvol interieur tot aan de juiste muziek. Uit eten gaan is namelijk zo veel meer dan eten. Het draait om samen zijn tijdens een bijzondere avond. Wij doen er alles aan om dát te verzorgen. Wees lekker jezelf en laat je verwonderen. Dan zorgen we samen voor swing in de zaak!

Van crêperie tot gastronomie

“Het was in Arnhem, in een kleine Franse crêperie, waar ik met Peter Hendriks crêpes stond te bakken toen ik besloot: Het is tijd voor iets anders, iets met meer gastronomische mogelijkheden! Toen hoorden we van dit pand. In Huissen nog wel, mijn geboortedorp. We besloten, laten we Huissen tonen hoe toegankelijk kwaliteit kan zijn! Dat we 11 jaar later staan waar we nu staan, durfden we toen niet te dromen!” – Timme

Wij besloten in 2012 een gastronomische moderne bistro te starten. De kwaliteit en creativiteit van een high-end restaurant, gecombineerd met de beleving van een gezellige bistro. Inmiddels is Bar Lekker ontwikkeld tot een kwalitatieve Bistro Gourmand met de energie van een bruisend stadsplein. Proeven, ruiken, zien, voelen én horen. Bar Lekker prikkelt al je zintuigen.

Van kolenschuur tot bistro

Het pand aan de Vierakkerstraat in Huissen heeft een bijzondere geschiedenis. Voorheen deed het pand dienst als kolenschuur. Waar we nu gewend zijn aan gas en elektra was de kolenschuur van het dorp destijds een belangrijke factor voor het bieden van warmte en leefbaarheid. Diezelfde warmte biedt het pand nog steeds, maar in een andere vorm. En daar zijn we trots op!

Ontmoet ons dreamteam

Met een jong en dynamisch team steken we iedere dag onze handen uit de mouwen voor perfect passende wijnen, een onverwachts lekker gerecht en het stellen van de juiste vraag! We willen dat jij je op je gemak voelt. Spreek ons aan als je ergens behoefte aan hebt en laat je horen indien je denkt dat het beter kan. Dan zorgen we samen voor nóg meer kwaliteit!

Voel de muziek

Heb jij onze Beatles memorabilia al gespot? Muziek is een belangrijk onderdeel van ons leven en een onderschat onderdeel van de horeca. We denken bewust na over de muziek die je hoort. Een kalme zondagslunch of een vurig diner om het weekend in te luiden of we sluiten de avond af met onze schoonmaaklijst. Wij zorgen altijd voor de juiste soundtrack!

Cadeaukaart

Wil je iemand bedanken die extra lief is geweest voor jou? Geef dan een Bar Lekker cadeaukaart! Dan doen wij er alles aan om jouw cadeau om te toveren tot een avond om nooit te vergeten!