Menukaarten

Dat we gastronomie hoog in het vaandel hebben proef je terug in wat we serveren. Ieder seizoen checken we samen met chef Colin welke unieke smaken we combineren om jou écht iets verrassends voor te schotelen. Neem plaats in onze binnentuin of geniet binnen van onze ambiance. Kun je niet wachten? Lees hieronder alvast wat we in huis hebben voor je!

van Lunch

Van brioche met gepoft buikspek tot aan verse Black Tiger garnalen. We got you covered! Of hou je meer van een klassieke tosti? Mocht je het durven, dan kun je ook kiezen voor een verrassingslunch. Wij laten ons graag uitdagen! Check hieronder de volledige kaart: 

tot Diner

Ook onze avondkaart zit vol verrassingen. Van creatieve vegetarische gerechten tot aan een juicy steak. Onze ambachtelijke leveranciers leveren de beste ingrediënten. Onze keuken zorgt voor een subliem eindresultaat! Ontdek alvast jouw favoriet:

Proost, santé, prost!

Spraakwater lest de dorst! Een wijnassortiment als de onze vind je nergens anders in de regio. Laat je dus gerust adviseren! Of willen jullie een girls night out met lekkere Gin-tonics? Kom maar door! En ja, ook zonder alcohol lessen we je dorst met veel plezier. Cheers!

Bereid jouw komst voor!

Book a seat! En ontdek wat onze kaart allemaal te bieden heeft. Of laat je lekker verrassen! Reserveer snel jouw tafeltje, dan kunnen wij ons alvast verheugen op je komst! Zien we je snel?

De Bar Lekker cadeaukaart

Heb jij levensgenieters in jouw omgeving die je wilt verrassen met een avond uit? Wij doen er alles aan om jouw cadeau om te toveren tot een prachtige avond.

Onderweg naar ons?

Heb je een vraag?

Werken bij

Privacy Disclaimer