Werken bij

Bar Lekker zoekt nieuwe collega’s! In onze gastronomische bistro zorgen we voor swing in de zaak en gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Kom jij ons team versterken? We zijn jong, energiek en streven altijd naar een hoog niveau op een laagdrempelige manier. 

Gastheer/-vrouw (Fulltime/parttime)

Stroomt gastvrijheid door jouw aderen, ben jij scherp op details en heb jij een onverslaanbare glimlach? Then we need you! We zoeken een gastheer/ -vrouw met all-round horeca-ervaring die samen met ons het Bar Lekker merk wil uitdragen. In ons dynamische team krijg je ruimte om te groeien en zijn we lekker creatief. Het hebben van ervaring wordt gewaardeerd, maar we leren je nét zo graag iets bij!

We bereiken the smile and the swing in ons fijne restaurant door;

 1. Te werken als een levendig, energiek en gemotiveerd team;
 2. Knopen door te hakken wanneer dat nodig is;
 3. Onder druk rustig en doelgericht te blijven werken;
 4. De juiste kennis paraat te hebben over ons assortiment.

*Let op: fulltime wordt in deze functie verdeeld over 4 dagen.

Herken jij jezelf hierin? Of ben je nieuwsgierig geworden? Mail ons met je CV en een toffe motivatie via onderstaande button:

Allround bedienings medewerker

Ben jij een virtuoos met borden, dienbladen én weet jij onze gasten steevast te verrassen met onvoorwaardelijke gastvrijheid? Dan zorg jij voor swing in de zaak en zijn we op zoek naar jou! Voor ons restaurant zoeken wij een allround bedieningsmedewerker met een overslaanbare glimlach. De uren worden uiteraard in overleg bepaald.

Ervaring is een pré, daarnaast bieden we veel mogelijkheden om te groeien. Lijkt je dit wat? Leuk! Mail ons je CV en een leuke motivatie en wie weet zien we elkaar snel.

We bereiken the smile and the swing in ons fijne restaurant door;

 1. Te werken als een levendig, energiek en gemotiveerd team;
 2. Knopen door te hakken wanneer dat nodig is;
 3. Onder druk rustig en doelgericht te blijven werken;
 4. De juiste kennis paraat te hebben over ons assortiment.

*Let op: fulltime wordt in deze functie verdeeld over 4 dagen.

Herken jij jezelf hierin? Of ben je nieuwsgierig geworden? Mail ons met je CV en een toffe motivatie via onderstaande button:

(Leerling) kok

Ben jij net afgestudeerd als kok, volg jij een BBL-opleiding óf werk je al langer als zelfstandig kok, dan zoeken we jou! We hebben een functie van 32-38 uur per week beschikbaar.

Je stelt samen met het team de menukaart op, maakt mise en place en beheert de voorraad. Verder ontwikkel je nieuwe recepturen, breng je creatieve ideeën tot uiting en verbeter je samen met het team de kwaliteit van onze keuken, sfeer en smaak!

Stuur ons je motivatie en je CV of bel ons direct op 026-3257001. Zien we je snel?

(Lunch) kok/keukenhulp

Hou jij van knallen in de keuken? Experimenteer je graag met smaken en structuren of ken jij enorm efficiënte afwastechnieken? Dan maak je ons nieuwsgierig! We zoeken iemand die parttime/ fulltime aan de slag wil als (lunch) kok/ keukenhulp. De uren worden in goed overleg bepaald.

Van een lekkere lunch bereiden tot aan het schoonhouden van de keuken. Jij beweegt jezelf soepel tussen de bedrijven door, kunt goed werken in een dynamisch team en neemt verantwoordelijkheid wanneer dat verwacht wordt.

Wil je solliciteren? Mail ons dan je CV met een creatieve motivatie. Dan spreken we elkaar snel.

Bar Lekkere kok voor onze swingende keuken gezocht!

Ben jij net afgestudeerd als kok, volg jij een BBL opleiding óf werk je al langer als zelfstandig kok, dan zoeken we jou! We hebben een functie van 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat ga je allemaal doen?

 1. Je eigen werkzaamheden plannen
 2. Samen met het team de menukaart opstellen
 3. Heerlijke gerechten bereiden
 4. Mise en place maken
 5. Zorgen voor een fijne, schone keuken
 6. Voorraad beheer

Van nieuwe recepturen ontwikkelen tot creatieve ideeën tot uiting brengen. Je verbetert samen met het team de kwaliteit van onze keuken, sfeer en smaak!

Enthousiast geworden? Leuk! Mail ons met je CV en een toffe motivatie via onderstaande button!

Stagiaire gezocht!

Stage lopen bij Bar Lekker betekent werken in een bruisende omgeving waar elk seizoen culinaire hoogstandjes worden geserveerd. Afhankelijk van jouw inzet en enthousiasme word je in ons restaurant vrij gelaten om zelf taken op te pakken en jouw creativiteit op de loop te laten.

Wat ga je onder andere allemaal doen?

 1. Voorbereidingen om het restaurant klaar te maken voor nieuwe gasten.
 2. Ontvangen en plaatsen van gasten tijdens lunch en diner.
 3. Opnemen en serveren van bestellingen.
 4. Geven van toelichtingen op de menukaart en/of bereidingswijze.

In ons gezellig, jong team word je meegenomen in het samenstellen van de seizoenskaart en krijg je een goed beeld van het reilen en zeilen in onze gastronomische bistro.

Enthousiast geworden? Leuk! Mail ons met je CV en een toffe motivatie via onderstaande button!